0 kommentarer

Den fremmede kvinde af Lorenzo Silva

af d. 17. januar 2017
Info
 
Sideantal

332

Udgivet

2016

ISBN

978-87-93046-58-0

Originaltitel

Los cuerdos extraños
Oversat til dansk af Ole Alkærsig

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Endnu en bog i serien. Den kan godt læses for sig selv, men man vil få endnu mere ud af den, hvis man har læst de foregående, da der så er noget mere dybde og baggrund. Men selve historien i bogen kan fint læses for sig selv.

En kvindelig borgmester er blevet dræbt, og Bevilacqua skal nu efterforske sagen. Det er nemmere sagt end gjort, begravelsen er ved at blive planlagt, og der er så mange rygter igang, at det er svært at finde hoved og hale i, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Samtidig er der et sexliv som er vældig interessant at studere lidt nærmere, men har det noget med selve mordet at gøre?

Det hele skal gå ret stærkt og på den korte tid skal sagen jo helst opklares. Om det lykkes, vil jeg lade kommende læsere selv finde ud af.

Bogen er velskrevet, men bliver desværre lidt langtrukken. Syntes den er på tanden til det kedelige, måske fordi den ikke rigtig fanger mig fra starten. Selve plottet er fint nok, og man bliver da også nysgerrig for at finde ud af, hvad der er sket, men det er bare som om der mangler noget.

Ved ikke om det er fordi, der simpelthen ikke er spænding nok undervejs, at jeg desværre står lidt af. Men efter at have læst bogen har den ikke rigtig efterladt det store indtryk, så jeg nåede kun at blive semi begejstret for bogen undervejs, og det er rigtig ærgerligt. Havde jeg vidst det inden jeg gik igang med at læse den, så var jeg nok slet ikke begyndt…

Det må for mit vedkommende være der man siger, bedre held næste gang. For gode krimier er der derude og denne er også godt med, den mangler bare lige det sidste skub!

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter