0 kommentarer

Darling Jim af Christian Mørk

af d. 29. maj 2008
Info
 
Sideantal

316

Udgivet

2007

ISBN

978-87-567-8427-6

 

Christian Mørk har med denne roman formået at skabe en moderne gyser, som kryber helt ind under huden på læseren. Handlingen foregår i Irland hvor læseren følger et landpostbuds jagt på at finde sandheden bag tre søstres skæbne.

I begyndelsen af romanen er postbuddet Niall kommet i besiddelse af en dagbog , skrevet af den ene af søstrene. Dette er starten på en rejse gennem Irland og ind i søstrenes liv, bundet sammen af skjalden Jim og hans tryllebindende eventyr. En skjald som gennem sine middelalder fortællinger trækker blodige spor op til nutiden. Niall hvirvles mere og mere ind i søstrenes liv og da endnu en dagbog dukker op begynder han at fatte sammenhængen i hændelserne der er sket. Han ved hvem Jim var og hvad der er sket med de to af søstrene.. men hvad med den sidste søster. er der endnu en dagbog.eller hvad der sket med hende, han må finde svaret inden det bliver for sent, ellers er også han fortabt.
Fortællingen er fængslende og sproget i “eventyret” en fornøjelse at læse. En bog som er svær at lægge når man først er startet
GOD FORNØJELSE

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter