0 kommentarer

Dalila den Drevne af Sussi Bech

af d. 10. oktober 2016
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

120

Udgivet

2016

ISBN

9788799897339

Udgave

1 udgave i farver 1 oplag

 

For første gang er Dalila den Drevne udgivet i farver. Der er tale om en af Sussi Bechs tidlige tegneserier, da den udkom i 1993 var det i sort /hvid og i to bind da opfattelsen dengang var at en tegneserie af den type ikke måtte strække sig over mere end 50 sider. I dag de så samlet i et bind med to ”kapitler”: første del “Balladen i Bagdad” og anden del “Tyven fra Cairo”, derudover er der yderligere 20 sider ekstra materiale, med råskitser fra de første tegninger, bla materiale der ikke har været udgivet før, samt Sussis beretning om hvordan det hele begyndte.

Selve bogen er i super lækker kvalitet, virkelig en nydelse. Der er tale om kvalitetstryk på kvalitets papir (130g silk artpaper) i hardback og i stort format 31,5 x 23,5. Jeg er virkelig begejstret og finder den er pengene værd.

Handlingen udspiller sig i Bagdad i 700-tallet. Kaliffen Harun al-Rashid har netop udnævnt to af byens værste svindlere til at bestride byens sikkerhed til lands og til vands. Dalila, der lever i armod og også mestrer evnen at svindle folk på højt plan, øjner chancen for at få en høj og velbetalt stilling hos Kaliffen…..hvis bare han får øjnene op for hendes eksistens. Dette bliver starten på et sprudlende humoristisk tyvetogt gennem hele Bagdad, godt hjulpet af datteren Zainab den Lumske, der følger i moderens fodspor.

En rigtig god hyggebog her i et gråt og trist efterårs vejr.

 
Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter