0 kommentarer

Da Finn kom ind af Jesper Manniche og Susanne Warming

af d. 28. januar 2020
Info
 
Sideantal

56

Udgivet

2019

ISBN

978-87-93709-63-8

Originaltitel

Da Finn kom ind

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Blomsterne og bierne. En samtale man på et eller andet tidspunkt skal have med sine børn. Enten kommer de selv med spørgsmål, eller også opdager de verdens små mirakler og går og undre sig – så med tiden vil man komme ind på emnet lige meget hvad. Og i denne bog er det netop det vi skal lære om. hvordan bliver man gravid, hvad sker der imens man er gravid og hvor længe er mennesker om at få et barn i forhold til andre dyr?

Barnet kan her sammen med sine forældre få en forklaring på hvordan babyen kommer ind i mors mave og følge med i hvordan den ser ud derinde fra start til slut. Og dermed også lære hvordan barnet selv er kommet til verden.

Bogen henvender sig især til forældre der venter et barn mere og som vil give sit barn der nu skal være storesøster eller store bror en introduktion til hvad det vil sige at vente sig og hvorfor det tager ni måneder. Til slut i bogen er der gode råd til kommende forældre som skal lære et barn at blive en god søster eller bror.

Her er flotte illustrationer. Gode sammenligninger og forklaringer som fx på et givent tidspunkt er barnet i maven så så mange cm langt og vejer ca så så meget og det svare til fx en lille yoghurt, en blyantstreg lavet med lineal eller et stykke legetøj der har en bestemt vægt. Så her kan man sammen med sit barn udforske hvordan en baby vokser indeni maven.

En meget sød og lærerig bog, som ikke kun forklarer hvordan det går til at mennesker formere sig, men som også forklarer om andre dyr samt forskellen på pattedyr og æglæggere.

Kan helt sikkert anbefales hvis man har et barn der er meget nysgerrig. Hvis man ikke lige ved hvordan man selv skal forklare sit barn om hvordan livet opstår, eller som sammen med sit barn kan få en god og forståelig forklaring på de spørgsmål børn nu engang kommer med når de hører at deres mor skal være mor igen.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter