0 kommentarer

Cleo og kærligheden af Jill Mansell

af d. 17. juni 2011
Info
 
Sideantal

381

Udgivet

2011

ISBN

978-87-413-0231-7

Originaltitel

Take a chance on me

 

I en lille by i England bor Cleo, som endelig føler der er ved at være styr på kærlighedslivet. Efter et utal af uheldige forhold har hun fundet Will, der næsten er for god til at være sand. Måske endda så perfekt at han er værd at holde fast i for altid?

Men intet kan være ubetinget godt; Johnny vender tilbage til byen. Han var den, der gjorde Cleos liv til et helvede igennem hele folkeskolen, og Cleo har blandede følelser til det, da tilfældighederne gør at han må flytte tilbage til byen.

I samme lille by bor også Cleos søster Abbie, der længe har været i drømmeægteskabet med den perfekte mand – Eller det er i hvert fald hvad alle siger. Abbie fornemmer han skjuler noget, og hun er ikke sikker på hun overhovedet vil vide hvad det er.

Derudover er byen fyldt med mennesker, der alle drømmer om den store kærlighed; og som ikke bare sådan lige er klar til at give op.

”Cleo og kærligheden” er en rigtig letlæst kærlighedsroman, hvor man følger hovedpersonernes op- og nedture – Hvoraf nedturene helt klart er dem der er flest af – mens man hele tiden forventer en lykkelig slutning. En hyggelig bog til en varm sommerdag!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter