0 kommentarer

Carl er Carl af Ida Jessen og Hanne Bartholin

af d. 7. juni 2018
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5354-5

Originaltitel

Carl er Carl

Udgave

1

 

Carl leger han er løve, der forskrækker mor. Men så kommer storebror Albert, som er en meget højt råbende elefant, og nu er det Carl der bliver forskrækket.

Carl er Carl er den tredje bog, til de helt små i serien om den lille elefant Carl og hans familie. Igen har Ida Jessen og Hanne Bartholin, skabt en hyggelig højtlæsningsbog til de helt små, hvor der er genkendelige følelser og hverdagsting med udgangspunkt i småbørnsfamiliers hverdag. Hver side er meget minimalistisk, men stadig fyldt med dejlige farver og genkendelige billeder, som vil kunne fange de helt små og give noget at tale om. Ida Jessen og Hanne Bartholin, har formået at skabe et univers som holder flere generationer. Om man er bedstemoren der læser bøgerne højt eller moren der læser den for sit barn, er det historier begge vil kunne nikke genkendende til. Derfor er det nogle gode børnebøger at investere i, eftersom de vil være aktuel om 30 år endnu og vil stadig kunne vække glæde.

Der er tidligere udgivet to andre bøger om Carl til de helt små, Carl er gul og Carl er sød. Desuden har Ida Jessen og Hanne Bartholin, tidligere udgivet, seks billedbøger om elefantungen Carl, for børn fra ca. 3 års alderen.

 

Bedømmelse
Karakter