0 kommentarer

Blodspor af Julie Hastrup

af d. 15. oktober 2018
Info
 
Sideantal

446

Udgivet

2018

ISBN

9788740027693

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Blodspor er Julie Hastrup (1968) syvende selvstændige krimi i serien om Rebekka Holm. Selv om bogen sagtens kan læses selvstændigt, får man dog en bedre personforståelse, hvis man læser de forrige bøger, da bogen ikke kun er plottet, men også handler om Rebekka og hendes liv og de bryderrier, hendes liv byder på.

Handlingen i blodspor er forrygende, den starter med at en familie i Birkerød bliver fundet skudt. Ved første øjekast ligner det rovmord, men da naboen har observeret en mærkelig adfærd hos det lokale postbud, bliver han hurtigt den hovedmistænkte, men Rebekka er ikke overbevist, så hun og makkeren Tatjana Melchiorsøger graver i andre retninger. Der dukker hele tiden nye spor op, og bedst som jeg som læser tænker jeg har regnet det hele ud, drejer pilen i en anden retning. Jeg vil bevidst ikke skrive så meget om handlingen, da det vil ødelægge læseoplevelsen….og det er en oplevelse.

Julie Hastrup er uddannet journalist, og sprogligt er det da også en nydelse at læse hendes bøger. Det er en rigtig god krimi med mange lag og fantastisk god beskrivelse af personer og menneskelige relationer. Beskrivelsen af samarbejdet mellem Rebekka og Tatjana er rigtig fin, og giver i slutningen af bogen stof til eftertanke. I det hele taget er det en krimi der efterlader mere end bare underholdning, når den er læst.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter