0 kommentarer

Betty husker alt muligt af Alberte Winding og Rasmus Bregnhøi

af d. 14. december 2011
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2011

ISBN

978-87-02-11242-9

Originaltitel

Betty husker alt muligt

Udgave

1.udgave

 

Far henter Betty i børnehaven (der for øvrigt har lukkedag hver anden onsdag). De cykler glade igennem byen, men ak og ve: Betty har glemt sine vanter. Det får den ellers så lalleglade far til at anklage Betty for at glemme alt muligt. Uvillig til at tage kritikken på sig redegør Betty for ALLE de ting hun rent faktisk kan erindre. Og kan far måske overhovedet mindes noget fra da han var fire????
Det kan han. For coachen Betty fortæller far, at han bare skal tænke på en god dag. Og på bogens bedste side kan man se, alle de ting far husker – uden tekst!

For igen ville jeg hellere have bogen med Rasmus Bregnhøis tegninger alene. Sådan fungerer den nemlig stadig som oplæsningsbog / samtalebog, hvor vi sammen kan bruge bogen som sådanne skal bruges – som eksempel på en hverdag og som optakt til refleksion over vores egen situation.
Men med ordene får vi alt for meget serveret på et sølvfad. Alberte Winding har desværre ikke leget med ordene og derfor bliver pointen – hvis man kan tale om en sådan – serveret på en flad og kedelig måde.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter