0 kommentarer

Betty bestemmer det hele af Alberte Winding og Rasmus Bregnhøi

af d. 14. december 2011
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2011

ISBN

978-87-02-11243-6

Originaltitel

Betty bestemmer det hele

Udgave

1.udgave

 

Betty har travlt. Hun er ved at lege på sit værelse og har ikke tid til at lade far komme ind, og heller ikke til at komme ud for at spise aftensmad. Da hun tropper op sidder far og mor allerede ved bordet. Betty bekendtgør at hun kun vil spise to ting og på faderens formodning om, at han bestemmer det hele meddeler Betty frejdigt, at det er for hårdt for ham, og at hun derfor bestemmer alt muligt.
Betty er en glad lille lyshåret børnehavepige, der har mod og mandshjerte. Hun har en god relation til sin far, hvorimod mor er en ikke eksisterende størrelse, der enten dyrker yoga eller sidder ved computeren / telefonen. Det er en glad bog, også i kraft af Rasmus Bregnhøis skønne naive tegninger, hvor far og datter er i fokus i lighed med i historien.

Når bogen trods tillægsordene i ovenstående ikke får mere end to stjerner, er det fordi, der ganske simpelt ikke er mere i den. Måske havde den fungeret bedre med Rasmus Bregnhøis tegninger alene. De giver nok informationer til at vi kan tale om det at være barn i en travl familie og om at have eget værelse og egne regler. Men som bogen er udformet nu MED teksten, er der alt for lidt mellem linjerne.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter