0 kommentarer

Arlena Hardcastles syv dødsfald af Stuart Turton

af d. 23. april 2022
Info
 
Sideantal

496

Udgivet

2022

ISBN

9788740071085

Originaltitel

The seven deaths of Evelyn Hardcastle (oversat af Nanna Lund)

Udgave

1.

 

Anmeldereksemplar

Da han vågner, er han omtåget og forvirret. Han kan intet huske om sig selv – hverken et navn, en personlighed eller hvorfor han befinder sig midt ude i en skov. Det eneste han husker er et navn. Anna. Og lige bagefter ser han hende blive myrdet. Ved hjælp af et kompas finder manden vej til et stort palæ, hvor han langsomt begynder at finde ud af hvem han er. Og svaret på det viser sig ikke at være helt simpelt. Hints fra pestlægen og trusler fra lakajen gør heller ikke altid livet nemmere.

Og lige da han opdager, at han er en læge ved navn Sebastian Bell, viser det sig at det heller ikke er svaret. Vil du vide mere, må du selv læse bogen, og derved sammen med hovedpersonen selv optrævle hans sande identitet.

Arlena Hardcastels syv dødsfald er en forunderlig og anderledes bog, der langsomt udfolder sig for læseren. Den er labyrintisk, til tider en smule forvirrende, men jeg tror helt ærligt det er gjort bevidst. Det er en mordgåde, som titlen på bogen afslører, men det er mere end det. Nok skal mordet på Arlena gerne afsløres, men det er der mange andre ting der også skal, og heldigvis er der flere og flere brikker der falder på plads som man bevæger sig længere og længere ind i fortællingen.

https://bibliotek.dk/linkme.php?rec.id=870970-basis%3A62232374

Bedømmelse
Karakter