0 kommentarer

Aldrig uden dig af Harriet Lane

af d. 4. marts 2015
Info
 
Sideantal

275

Udgivet

2015

ISBN

978-87-12-05068-1

Originaltitel

Alys, Always

 

Frances kører fra hendes forældre, og hjem til London, da hun i vejkanten få øje på en forulykket bil, i bilen sidder Alys Kyte. Alys dør, og Alys’ familie tager kontakt til Frances. Dette møde bliver afgørende for Frances fremtid, da hun stifter bekendskab med folk med særlige privilegier og lommen fyldt med penge. Mødet med Kyte bliver også Frances mulighed for at indfrie hendes karrieremæssige ambitioner.

Ja, det var hvad denne bog handlede om. Jeg var ikke vild med denne historie. Jeg synes den var utrolig kedelig, og det var som at læse en beretning om et liv, hvor intet skete i. Frances mødte en masse mærkelige og snobbede mennesker og hun fik en karriereopstigning, men hvad ellers? På forsiden står der at det er en thriller. Jeg havde en idé om, inden jeg læste denne bog, at en thriller skulle være uhyggelig, men der var ikke meget uhygge over den, og alt går op i kedelige oplevelser og tanker om hvor uretfærdige og dumme Frances synes nærmest alle er. I dag tænkte jeg at hvis dette var en thriller var Morten Korch bøger de rene krimier…
En ting vil jeg dog fremhæve som positivt, og det er beskrivelsen af forlaget/avisen som Frances arbejder på, den synes jeg egentlig er meget komisk.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter