0 kommentarer

61 timer af Lee Child

af d. 9. marts 2016
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

395

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7677-339-7

Originaltitel

61 Hours

 

Han parkerer bilen ude foran fængslet, det er ikke et af de normale besøg. Han kommer ind i mødelokalet, som er delt op af en gennemsigtig væg, hvor der er et par huller, så man kan snakke samme. Fangen kommer ind, og remser nogle punkter op, intet bliver skrevet ned, da det helst ikke skal kunne findes igen. Han går ud fra fængslet, splittet over hvad han skal gøre. Han beslutter sig for at ringe til det nummer han har fået, og gengive alt hvad han har fået af vide. Bilen mister vejgrebet på grund af det dårlige vejr. Der kommer en bus imod ham, men han får rettet den op, inden der sker noget, så han fortsætter turen hjem.
Det var 60 timer igen.

Jack Reacher har fået et lift af en bus, som er på tur med en flok pensionister. Han vågner ved, at bussen begynder at slingre voldsomt. Chaufføren prøver at få rette op, men de ender halvt i grøften. Efter lang tid bliver de hentet af politiet, som bringer dem med til den nærliggende by Bolton, South Dakota. I byen ender Jack Reacher i en dødelig strid. En enkelt kvinde i byen holder fast i, at ville tale retfærdighedens sag, selvom der er store kræfter, der prøver på at rydde hende af vejen.
De næste 61 timer ændrer alt.

“61 timer” er en fantastisk thriller, som er meget svær at lægge fra sig. Der sker hele tiden noget, og intet er givet på forhånd. Den kan varmt anbefales, og skal helt sikkert selv læse flere af hans bøger

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter