0 kommentarer

3 minutter af Anders Roslund & Börge Hellström

af d. 16. juli 2018
Info
 
Sideantal

478

Udgivet

2018

ISBN

9788771469349

Originaltitel

Tre minuter
Oversætter: Sara Høyrup

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Anders Roslund (1961) & Börge Hellström (1957-2017) var et habilt makkerpar med en del krimier på bagen. De er nu kommet på dansk med en ny serie om Hoffmann og Gren, hvor første bind ‘3 sekunder’ udkom d 1 juni og blot 25 dage efter fulgte andet bind ‘3 minutter’.

Vi følger undercoveragenten Piet Hoffman. der arbejder som livvagt for en af Colombias farligste narkobaroner El Mestizo. Et job der skaffer ham helt ind i maskinrummet hos det magtfulde narkokartel. Sideløbende med Piets infiltrationer, følger vi USA i deres overvågning og bekæmpelse. En overvågning. der løber af sporet. da USA’s tredje mægtigste mand rejser til Colombia for ved selvsyn at følge kampen. En handling der får uoverskuelige konsekvenser, og som sætter Piets liv i fare.

‘3 minutter’ kan sagtens læses uafhængigt af første bind, der går bare lige lidt tid inden man får personerne helt på plads. Det er en bog der er lavet meget research på, og kan visse steder virke lidt omstændelig, men det opvejes af et forrygende intelligent plot samt aktion og spænding hele bogen igennem.

Selv om slutningen godt kan lægge op til fortsættelse, er det nok tvivlsomt om Anders Roslund vil føre serien videre selv, men jeg venter gerne ….3 timer 😉

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter