0 kommentarer

Turning Thirty af Mike Gayle

af d. 9. september 2001
Info
 
Sideantal

350

Udgivet

2001

ISBN

0-340-79265-5

Originaltitel

Turning Thirty

 

De 30 nærmer sig. Der er ting man som 20’årig mente man ville have (op-) nået, når man engang i en fjern fjern fremtid fyldte 30, og de tanker kan man af uransagelige årsager altid huske, når den famøse dag rykker rigtig tæt på. “Turning Thirty” behandler stille, roligt og humoristisk en hurdle der skal overkommes og måderne at gøre det på.

Matt Beckford fylder snart 30. Egentlig er han nogenlunde der, hvor han troede han ville være i den alder. Han har i hvert fald det velbetalte job. Men så går han og Elaine, hans amerikanske kæreste, fra hinanden, og single som 30’årig var aldrig på listen over hvordan-ting-er-når-jeg-bliver-tredive. Men hvor meget skal man tage sig af sådan nogle lister?

Mike Gayle er i England blevet udråbt til en mandlig Helen Fielding (Bridget Jones’ Dagbog), og opfinder af den (nye) mandlige bekendelsesroman. “Turning Thirty” er en roman om det almindelige liv. Alle vil kunne genkende sig selv eller dem man kender i Mike Gayles persongalleri. Det er nede-på-jorden litteratur, hurtigt læst, og der smiles en del.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Bedømmelse
Karakter