0 kommentarer

Tre sider af samme sag af Marian Keyes

af d. 1. oktober 2006
Info
 
Sideantal

522

Udgivet

2005

ISBN

87-7714-713-8

Originaltitel

The Other Side of the Story

 

Bogen handler om de tre kvinder Jojo, Lily og Gemma. Jojo arbejder for et forlag som en succesfuld litterær agent med en lang række forfattere som sine klienter. Gemma har altid ønsket at skrive som en levevej, men arbejder i stedet i et eventbureau. Lily er forfatterspire hos Jojo og tidligere veninde med Gemma.

Bogen beskrives gennem de tre kvinders øjne, og de har til tider vidt forskellige versioner af de historier, der fortælles.

Gemma snakker ikke med Lily mere, da Lilys mand Anton, engang var Gemmas fyr, altså lige indtil Lily kom på banen. Lily har en dejlig datter med Anton, men kan ikke nyde sin tilværelse helt, da hun ligger under for en del selvhad pga. den sag med Anton og Gemma. Hun føler, hun har en stor skyld, om end der jo altid er flere sider af samme sag. Jojo har problemer med mændene, da den mand hun elsker, er legalt og lovformeligt gift med en anden. Gemma er selvvalgt single, da hun stadig ser mænd gennem et filter bestående af Antons kvaliteter, hvilket ingen overlever i længden.

Der er stadig tale om en chick litt bog, og den har også en del højdepunkter, så du vil uden tvivl, specielt hvis du er fan af Marian Keyes, blive fanget ind i varmen af alle karaktererne… Men, og der er jo altid noget negativt ladet ved det MEN…

Denne bog af Marian Keyes er en kende anderledes, end vi faste læsere er vant til. Det kommer sig af det, at Marian veksler mellem Jojo, Gemma og Lily som fortællere af historien, og det virker ret forstyrrende i starten. Plottet er ikke så stærkt sat op, eller står så klart, som det normalt gør i slutningen af bogen, og det er egentligt en skam, for hun har jo tidligere bevist, at hun ingen problemer har med at skrive en god historie.

Alligevel, må jeg tilføje, er denne bog, et must i bogsamlingen hos de trofaste læsere. I vil sagtens kunne nyde denne bog på trods af den forstyrrende start og kunne læse den flere gange som det forholder sig med de andre af hendes bøger.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter