0 kommentarer

Tidens kløft af Jeanette Winterson

af d. 27. juli 2016
Info
 
Sideantal

305

Udgivet

2016

ISBN

978-87-7146-518-1

Originaltitel

The gap of time (oversat af Marianne Børch)

Udgave

1. udgave

 

Leo er mistænksom. Han stoler ikke længere på sin kone MiMi, men er overbevist om, at hun har en affære med hans bedste ven, Xeno. Det barn, hun venter, er sikkert heller ikke hans, men Xenos! Leos jalousi overtager ham, og får ham til at ændre adfærd, og gør ham utilregnelig. I jalousi sender han sit nyfødte barn Peredita væk, i en insisteren på at det ikke kan være hans.

Peredita vokser op fjernt fra sine forældre. Her vokser hun op hos en barpianist og hans søn. Men fortiden trænger sig langsomt på, og Peredita begynder som ung voksen at søge svar fra sin ukendte fortid.

Min læseoplevelse med Tidens kløft var af en blandet karakter. Til tider var bogen virkelig fængende og svær at lægge fra sig, mens den på andre tidspunkter var forvirrende og lidt svær at følge. Det gjorde det til en lettere frustrerende læseoplevelse til tider, mens jeg andre gange var rigtig glad for at læse i bogen.

Tidens kløft er en del af en serie af bøger baserey på Shakespeares værker, i forbindelse med 400 året for hans død. Denne er inspirere af ‘Vintereventyret’. Man kan nemt læse bogen uden at have det store forkendskab til Shakespeare.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter