0 kommentarer

Syndfloder af Kristina Ohlsson

af d. 16. november 2017
Info
 
Sideantal

429

Udgivet

2017

ISBN

978-87-7146-816-8

Originaltitel

Syndafloder
Oversat fra svensk af Lilian Kingo

Udgave

1. oplag

 

Næste bog i serien. Sjette bog helt præcist i serien om Fredrika Bergman og Alex Recht. Selvstændig bog, så du behøver ikke som sådan at have læst nogen af de foregående, men har du læst nogen af dem vil jeg tro du ligesom jeg vil mene man blot kommer godt tilbage i forfatterens verden af mord og spænding. Og så er der nogen ting som er rare at få sat på plads i denne bog, hvor man godt kan se at nogen af de tidligere bøgers historier ligesom lige får slået den sidste knude.

En velskrevet krimi med en masse nuancer og flere historier i en, hvis man ser ud fra at der er mange personer med, som alle har noget at byde på hver især. Og derfor er bogen også svær at ligge fra sig. Jeg er ellers ikke den store krimi læser normalt, men ind imellem er det rart med noget der lige kan gibbe lidt i en. Og her får du spænding for alle pengene.

Bogen handler om en mand der findes død med en speciel ring på sin ene finger. Nemlig sin datters vielsesring. Og der er en bedemand der leder efter sin forsvundne familie, eller rettere han leder efter sin bror og broderens familie. For han tvivler på de er forsvundet af egen fri vilje. Men hænger det mon sammen? Og hvad har det at gøre med kvinden der frygter sin mand?

Der er nok at tage fat på og vores hovedperson(er) skal også leve livet ved siden af. Og det går nemmere for den ene end for den anden. Så man er med hele vejen som tilskuer til et hæsblæsende tempo, men også til en god historie. Og bogen efterlader et godt aftryk for man glemmer ikke lige med det samme hvad man har læst. Og det kendetegner jo en god krimi, at man netop får en oplevelse ud af at læse den. Så den kan helt sikkert anbefales!

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter