0 kommentarer

Sort morgen af Cilla & Rolf Björlund

af d. 4. maj 2015
Info
 
Sideantal

420

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4151-1

Originaltitel

Svart gryning

 

”Sort morgen” er en krimi som er yderst forvirrende. Der er rigtig mange historier i en og samme bog og det skal så på en eller anden måde hænge sammen til sidst. Og det gør det på sin vis også, men der er så mange detaljer, mennesker og ting man skal huske at det virker rodet.

Vi starter lige på og hårdt med et barn der bliver dræbt, en sort pige der er adopteret og hvor det er faderen der finder hende.

Så hører vi om en tidligere betjent der har været hjemløs, men som nu lever et ok liv igen og hjælper til på sidelinjen med at opklare sager.

Så der et drab på en lille dreng.

Der er en motionsløber.

Der er nynazister og deres gruppemøder, samtaler på nettet og arrangementer hvor betjente kommer i slagsmål.

Der er et spor at følge i forhold til et gammelt kollektiv, hvor ham der var leder af dette har druknet sig, det viser sig så, han faktisk er blevet slået ihjel. Hans datter, der har begået selvmord, stod bag. Hun har så slet ikke begået selvmord, men dukker op flere år efter som voksen kvinde med ny identitet.

Der er en gravid dame der bliver bortført af en nynazist. Nazisten er samtidig søn af ham den døde leder fra kollektivet, men det er der ingen der er klar over før man via dna finder frem til dette.

Der er som sagt rigtig mange ting og historier undervejs at holde styr på og det gjorde bogen tung at læse.

Det er rent ud sagt for rodet til en enkelt bog.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter