0 kommentarer

Sort drama af Magnus Nordin

af d. 12. december 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

287

Udgivet

2008

ISBN

978-87-02-06403-2

Originaltitel

Svart drama

 

Året er 1980 og en kemilærer befinder sig lige udenfor skolens kemilokale, fuldstændig uvidende om, at det hele kort efter vil eksplodere om ørerne på ham. Læreren bliver dræbt, men politiet overbevises aldrig om, at der er tale om mord.

Tess er flyttet fra Stockholm til en lille provinsby sammen med sin højgravide mor og dennes kæreste. Hun er langt fra begejstret ved udsigten til at starte på en skole, hvor hendes kontroversielle stil vil alt andet end passe ind.

Umiddelbart efter skolestart bliver Tess sat ind i historien om den døde kemilærer og et regelsæt i forbindelse med læreren, der siges at gå igen på skolen. Tess tror dog ikke på spøgelser og ser bare det hele som en god historie.

Takket være sine nye venner Jackie og Oskar, kommer Tess med i en teatertrup, men befinder sig snart midt i et vaskeægte trekantsdrama. Livet i provinsbyen bliver da også alt andet end kedeligt, da fortiden pludselig gentager sig og Tess ser en person som har været død i mange år.

Meget anbefalelsesværdig krimi, der endskønt den lyder sådan, ikke er en spøgelseshistorie. Dette er anden bog jeg har læst af forfatteren, og jeg er meget begejstret for hans skrivestil. Bogen her er afsindigt spændende og proppet med handling. Hvad jeg synes er lidt en skam, er, at bøgerne er betegnet som ungdomskrimier, hvilket måske vil afholde voksne fra at læse dem. Derfor skal der lyde en opfordring herfra, om at give dem en chance, da de er mindst ligeså spændende som krimier for det voksne publikum.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter