0 kommentarer

Sommer ved floden af Marcia Willett

af d. 24. november 2015
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

309

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4116-0

Originaltitel

Summer at the River

Udgave

1. udgave

 

Evie har mistet sin mand, og til sin store overraskelse har han i sit testamente efterladt hende Merchant House, et hus der har været i familiens eje i mange generationer. Huset burde være gået i arv til hans søn fra første ægteskab, så Evie er lidt i vildrede over hvordan hun skal administrere det hele. Dog er hun glad for ikke at blive smidt ud af det dejlige hus med den lige så dejlige have. Dog dukker der nye hemmeligheder op i huset, som får Evie til at sætte spørgsmål til, hvorfor hendes mand efterlod huset til hende og ikke sønnen. Meget tyder på, at der for generationer siden skete hemmeligheder i familiens arverække, som måske-måske ikke kan tåle at se dagens lys. Noget af et dilemma for Evie, der har nok at slås med ovenpå sorgen over sin mands død.

Byen som Merchant House ligger i, emmer af atmosfære og er et eftertragtet sted at holde ferie, så byen er hele tiden fuld af spændende mennesker. Vi møder derfor bogen igennem flere karakterer, man ikke kan andet end at holde af, og det er en nydelse at tage al stemningen til sig fra den lille by. Man får helt lyst til at komme og se det store årlige regatta, hvor floden ved byen invaderes af både. Vi oplever alt fra børnelogik, hemmelige forelskelser, nervesammenbrud og hjertelige familieforhold, så der er følelser nok gennem siderne i bogen.

Alt i alt en dejlig bog fuld af varme og et spændende persongalleri. Dog er historien en anelse forudsigelig, men det opvejes af personerne i bogen, som man ikke kan andet end at holde af.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter