0 kommentarer

Som ulve er færrest og får er flest af Palle Vibe

af d. 16. november 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

53

Udgivet

2015

ISBN

9788740911459

Udgave

1. udgave

 

Denne lille bog fortæller om forskellen på mænd og kvinder eller rettere på ulve og får!

Den skildrer livets gang fra barn til voksen, og hvordan vi skal lære at agere kønnene imellem. Hvordan man tiltrækker det andet køn, hvordan man forstår sig på det, det andet køn gør og siger, hvad forventninger man har til hinanden og så hvad der sker, når man har mødt den eneste ene.

Så bliver ulv og får gift. Så skal de til at finde ud af familielivet, både det de selv havde i forvejen og det de nu sammen skal skabe. Og traditioner. Hvordan gør man i forhold til ens svigerfamilie og hvad forventer andre af en?

Og så afkom, hvis der kommer et sådan. Det skal man også tage højde for. Og vi hører derfor også en smule om hvad der sker for dem hvor det at få børn ikke kan redde forholdet, men hvor det ender med at man bliver skilt.

Det er en lidt grovkornet humoristisk betragtning af livet kønnene imellem. Svagheder, fejl, mangler og ikke mindst hvorfor vi ikke kan undvære hinanden.

Man er som læser underholdt og bliver måske en smule provokeret for kvinder… nå nej… fårene er meget typebestemt og man skal kunne grine både af sig selv og den stereotyp som der bliver stillet op. Vi er jo ikke alle ens.

Man får i denne lille bog som jeg næsten vil kalde et hæfte, en ret god ide om at livet i et parforhold absolut ikke altid er en dans på roser, for det kræver noget af begge parter.

Men man fornemmer også at forfatteren sætter stor pris på at have muligheden for at interagere med det modsatte køn. Så det er en sand fornøjelse at læse.

Med glimt i øjet får vi præsenteret parforholdets mange aspekter og livets grundsten i selve sammenholdet, hvor forskellighederne mange gange er det som gør det hele værd at kæmpe lidt ekstra for.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter