0 kommentarer

Robinsonmordene Af Gretelise Holm

af d. 7. juli 2009
Info
 
Sideantal

294

Udgivet

2003

ISBN

87-11-17046-8

 

I denne bog følger vi også Journalist Karin Sommer ligesom i ”Paranoia”. Karin opholder sig denne gang på den lille ø Skejø. Karin har ønsker om at skrive en bog om tidligere tiders heksejagter og drager samtidig paralleller til begivenheder i nutiden. Hun har lavet aftale med sin arbejdsgiver om at skrive et par artikler om livet på den lille ø, og ellers hellige sig bogskrivningen. Ret hurtigt hører Karin rygter om en række mistænkelige dødsfald på øens ældrecenter, men er det kun rygter? Hvem skulle dog have interesse i at myrde de gamle mennesker?

Pludselig finder man dog et lig på ældrecenteret og her er der ingen tvivl om at der er begået et mord. Hurtigt findes en lokal syndebuk og Karin kan nu pludselig på nærmeste hold følge hvad hun ser som en nutidig heksejagt.

Bogen er ganske spændende hele vejen igennem, og det er interessant at komme på tæt hold af beboerne på den lille ø. Samtidig er der jævnligt uddrag af Karins research om de gamle heksejagter og hendes tanker om dette og hendes sammenligninger med de nutidige “heksejagter” som efter hendes mening bare har fået nye navne. Opklaringen følger den sædvanlige snor med flere mistænkte som alle på sin vis kunne være skyldige, for til sidst at tage en lidt uventet drejning. En ganske god og velskrevet krimi, hvor især personerne er rigtig godt beskrevet. Så alt i alt en overraskende, klog og helt igennem underholdende bog, som varmt anbefales.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter