0 kommentarer

Rasmus Klump i hopla af Per Sanderhage

af d. 29. marts 2016
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2007

ISBN

9788762607750

Udgave

Baseret på Carla og Vilhelm Hansens figurer

 

Rasmus Klump fanger en løbsk fjeder, der hører til et par springstøvler som en i cirkus skal bruge. En skomager er ved at sætte dem fast, men limen skal lige tørre så Rasmus og Pingo får støvlerne med, så de senere kan aflevere dem til rette ejer.

Der er en kat i et træ som ikke kan komme ned, og Rasmus får den ide at benytte støvlerne. Men så kan han ikke stoppe igen, så hvad gør han nu? Alle prøver at hjælpe, fange ham og standse hans hoppen. Men det virker ikke. Rasmus hopper videre. Igennem skorstenen hos Skæg og videre ind til byen. Over hustage. Han bliver bedt om at hoppe over i parken for der kan han ikke så nemt komme noget til, og så kan man nå at finde en løsning.

Der bliver samlet en masse dyner og puder og det lykkedes at få Rasmus ned i sikkerhed. Desværre er støvlerne i stykker. Men da de kommer hen til cirkusset med dem viser det sig, at ham der skal bruge dem har ekstra fjedre, så det gør ikke så meget.

Rasmus og hans venner får fribilletter til cirkus, men de går desværre glip af forestillingen. Læse selv hvorfor de gør det…

En rigtig hyggelig bog for børn og barnlige sjæle. Kan i den grad læses af alle.

Nogen rigtig flotte illustrationer og man kommer rigtig godt ind i Rasmus Klump universet. Og man kan ikke andet end trække på smilebåndet når man sidder og læser de få men velskrevne ord.

En bog der giver glæde og godt humør. Og som børn kan læse selv eller man kan læse den højt. Det vil ligemeget hvad være hyggeligt at stifte bekendtskab med denne lille historie om Rasmus Klump.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter