0 kommentarer

Quentins af Maeve Binchy

af d. 3. oktober 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

319

Udgivet

2004

ISBN

87-555-1481-2

Originaltitel

Quentins

 

Quentin’s er en restaurant i Dublin, som har 10 år på bagen efterhånden. Den bliver ejet og drevet af Patrick & Brenda Brennan, som har gjort Quentin’s til det legendariske sted som det er i dag. Quentin’s er en slags irsk pendant til Sams Bar og fordi den netop har bevidnet så mange skelsættende begivenheder og personer, vil Ella Brady lave en dokumentarfilm om den.

Igennem undersøgelserne af restaurantens historie støder Ella på en masse små historier om de lokale, som ikke alle er typen som skal se dagens lys.

For os som har læst hendes bøger før, vil vi genkende mange af personerne i bogen. Der er historier om tvillingerne fra “Scarlet Feather”, Signora fra “Den italienske klasse”, Ria fra “Tara Road” og jo længere ind du læser i bogen, jo mere fanges du af den der irske hjertelige stemning. Du får updates på figurer som du har læst om før og som du har tænkt på fra tid til anden.

Det er fedt at læse. Det fungerer rigtigt godt at velkendte personer dukker op på den boglige skærm og sproget flyder som altid let og varmt.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter