0 kommentarer

Pirater i havsnød af Sten Platz

af d. 19. marts 2015
Info
 
Sideantal

20

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-3691-3

 

10 pirater i havsnød må ta’ deres tørn, men livet på havet er ikke for børn. Tæl med piraterne, så får du svar, hvorfor de en for en falder fra. Aldrig har man set magen til før. Prøv og læs med – hvis du ellers tør!

Rim og remser og tælle bog, på en sjov og anderledes måde, hvor vi på hver side bliver mødt af en symfoni af farver, sjove billeder og anderledes rim og remser. En bog der første gang man læser den, kan virke lidt skuffende, men når man læser den igen og har fundet rytmen i rimene, så er den meget sjovere. Samtidig gør den ikke kun at børn både lærer tallene, men gør også at børn får en bedre sprogtilegnelse, gennem rim og remser. Den er både hurtig at læse og teksterne er ikke kun “baby” ord, men samtidig ikke så svære, at de er svære at sige. Bogen er med til at præsentere børn, for andre ord end dem de plejer at høre i hverdagen. Samtidig er bogen hurtigt læst og de forskellige sider lægger op til at snakke om alt fra farverne, de fjollede pirater, til selv at selv finde på sine egne rim og remser, om hvad man ser på billedet. Så her er et oplagt valg, hvis man har lyst og tør, at vælge andre rim og remser bøger, end dem vi kender fra dengang vi var børn.

Vil sige at det er en bog, allerede de helt små ville kunne have glæde af, eftersom bare billederne alene, er sjove at se på, og hvis man har rytmen mens man læser den, så vil de også synes den er sjov at høre på.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter