0 kommentarer

Næslandet 4 – Asaphs rige af Eva Egeskjold

af d. 2. november 2017
Info
 
Sideantal

456

Udgivet

2017

ISBN

978-87-999176-6-2

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Så kom slutningen og forfatteren har gjort det igen. Skrevet en fantastisk og hæsblæsende slutning på hele Næslandet serien. Har man ikke læst de foregående bøger vil man nok få lidt svært ved at følge med, men har man lært Næslandet at kende vil man igen blive suget ind i universet.

Et univers fyldt med magi og trolddom. Magtkampe. De gode mod de onde. Og man kan slet ikke slippe bogen før man har vendt hver side. Det er fænomenalt godt håndværk af denne forfatter. En eventyrserie som alle bør stifte bekendtskab med.

Oona, hovedpersonen, er fra starten af, midt i den kamp vi forlod i den sidste bog og hun er stærkere, mere målrettet og klar til kamp. Oona finder også kærligheden – hvad man hele tiden forventer undervejs, men først nu er hun reelt et sted hvor der bliver plads til de helt store følelser. Og det jo ikke fordi hun ikke ellers har været hele følelsesspektret igennem. Man bliver som læser nærmest ét med Oona og mærker hendes frustrationer, hendes sorg og hendes glæde. Så det er fantastisk at følge Oona hele vejen fra start af serien til slut, hvor hun i den grad udvikler sig.

Man kommer aldrig til at kede sig, for der sker så mange ting undervejs at det til tider kan være svært at holde styr på det hele. Men fordi alt er beskrevet rigtig godt, så føler man sig bare til stede i denne eventyr verden. Denne verden som har så mange facetter at byde på. Det er dragende og intenst. Underholdende og tankevækkende. Det hele på en gang. Og det skal forfatteren have stor ros for.

Personligt har jeg glædet mig meget til at læse sidste bog i serien og jeg blev ikke skuffet. Heller ikke selv om slutningen er overraskende og langt fra det jeg selv havde regnet med. Men det jo netop det skønne ve dat læse bøger. Man skal ikke altid tro man ved på forhånd hvad der kommer til at ske.

Jeg er fan og jeg håber at der er nogen som en dag vil kigge nærmere på denne serie da jeg er sikker på den både kunne være god som tegnefilm og som spillefilm. Men det ville være et stort projekt!

Kan kun sige til alle derude som ikke har læst Næslandet: Kom i gang! Denne serie er det hele værd!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter