0 kommentarer

Min mand sidder på taget og synger af Lisbet Lundquist

af d. 7. januar 2015
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

237

Udgivet

2004

ISBN

87-568-1775-4

 

Vi har her at gøre med en bog som lyder sjov, og som jeg rent faktisk troede ville være nem at læse. Men den er desværre en tand for langtrukken, og nogle ting får man slet ikke en slutning på.

Vi møder Eva, der ikke rigtig ved hvor i livet hun hører til. Hun har droppet skolen og universitetet for det keder hende og hun vil egentlig gerne bare blive berømt som skuespiller eller måske være forfatter. Hun skriver da også på en historie om en mand der grundet mærkelige omstændigheder mister hukommelsen.

Det er hendes liv, og ikke mindst kærlighedsliv, man følger. Hun arbejder lidt i en boghandel for at tjene til livets ophold, mens hun føler sig som en kæmpe fiasko når hun aflægger prøver til teatret eller foran andre i det hele taget.

Hun forelsker sig i en skuespiller som viser sig slet ikke at være til at stole på og da hun så opdager at hun er blevet gravid, så må og skal hun finde en løsning på dette. Det er et rent tilfælde at hun opdager det, da en veninde tror hun selv er gravid men det viser sig at være falsk alarm.

Historien kunne sagtens rumme noget mere hvis den blev skrevet anderledes, og faktisk gerne længere, så man kunne få en afslutning på de forskellige kærlighedsdramaer der er i bogen. Men også få en ide om hvad hun ender med at lave og om hun nogensinde får skrevet den bog færdig.

Jeg kedede mig bravt undervejs, fordi der er passager i bogen som bliver lidt ligegyldige.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter