0 kommentarer

Kun dig af Ninni Schulman

af d. 24. juni 2019
Info
 
Sideantal

350

Udgivet

2019

Originaltitel

Bara du
Oversat af: Louise Ardenfelt Ravnild

Udgave

1.

 

Iris har altid været uheldig, når det kommer til at vælge de rigtige mænd. Hun formår gentagne gange at falde for dem, der allerede er gift, hvorfor hendes forhold gang på gang går i stykker. Men så møder hun Pål. Og Pål er helt fantastisk. Ikke nok med at han ikke er gift, han er lige så vild med Iris, som hun er med ham. Og en ægte gentleman, galant og hjælpsom, og mere omsorgsfuld end nogen anden Iris kender. Også Pål er klar til at genfinde kærligheden. Efter en svær periode har han ændret store dele af sit liv, og mødet med Iris synes at være lige det, han har drømt om.

Det er lige før det er for godt til at være sandt.

Kun dig er en af den den slags bøger, man kan få læst på få dage. Den har et element af spænding, der holder læseren fast, og gør at man lige læser lidt videre – Bare ét kapitel til. Ninni Schulman er god til at holde læseren hen, så man aldrig rigtig ved hvor man har bogens to hovedpersoner. For begge er mere komplicerede, end man først lige tror. Langt mere, faktisk.

Kun dig handler om altoverskyggende kærlig, om den forelskelse, der giver dig lyst til at lukke dig inde med din nyfundne kærlighed og aldrig komme ud igen. Kærlighed, der grænser til besættelse, og kan gøre alle omkring dem både mistroiske og misundelige. For kan man virkelig være så lykkelig? Og hvis Iris og Pål kan, hvorfor er alle andre så ikke lige så glade?

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter