0 kommentarer

Koordinater af Amalie Laulund Trudsø

af d. 19. marts 2013
Info
 
Sideantal

92

Udgivet

2013

ISBN

978-87-638-2631-0

 

Amalie Laulund Trudsø er født i 1988 og debuterer med denne bog, som består af tres korte tekster, som alle bærer et navn på en københavnsk gade som titel. Teksterne handler om en ung pige, som læser på universitetet, hendes skiftende bopæle i det københavnske område og hendes skiftende kærester. Bogen skildrer også de forskellige årstider og fortæller bl.a. om hvad man kan foretage sig på søerne, når de er bundfrosne om vinteren. Gaderne karakteriseres ved deres forskellige udseende, deres lugt og stemning. Den unge pige reflekterer over forskellighederne i gaderne og drager paralleller til andre steder i verden, som hun kender.

Alle teksterne er som nævnt ganske korte. En speciel skriveform, som ikke fortæller meget mere end nødvendigt for forståelsen, og somme tider er forståelsen måske heller ikke helt indlysende?

– En moderne skriveform, som jeg nok personligt ikke bliver den store tilhænger af, men da bogen kun er på 90 sider, ledes man alligevel frem og søger en indholdsmæssig slutning som måske er der – og måske ikke?

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter