0 kommentarer

Kærlighed for fanden! af Katie Cotugno

af d. 25. marts 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

353

Udgivet

2014

ISBN

978-87-11-37402-3

Originaltitel

How to love

Udgave

1.udgave

 

Beskrivelse
Før… Reena er en teenager som har styr på sit liv, hun venter på hun snart kan tage afsted på college og komme væk fra sin familie, og opleve livet. Reena har mistet sin mor da hun var lille, og hendes bedste veninde er lige blevet dræbt i en bilulykke. Reena har altid været vild med Sawyer, men det er først nu han har fået øje på hende, og det fører til at de bliver vildt forelsket i hinanden. Det står hurtigt klart for Sawyer har en del problemer og omgås de forkerte personer og laver en masse skidt. En dag er Sawyer væk og Reena er alene, ulykkelig og gravid og kun 16 år.

Efter… Reena har fået en dejlig datter som hun passer samtidig med hun passer skolen og arbejder i familiens restraurant. Men en dag dukke Sawyer pludselig op, og rykker ved Reenas hverdag, hvor forholdet til hendes nye kæreste og hendes far forandres for altid..

Bedømmelse
Det er en rigtig Young-adult bog, med en masse problemer som det på en eller måde lykkedes at løse til sidst. Jeg var ikke vildt forelsket i denne bog af mange grunde. Jeg blev generalt træt af den konsekvense skift i mellem før og efter istedet for at det havde foregået kronologisk. Jeg kom tit til at glemme, hvad der lige var sket, da jeg netop havde læst om det der skete før Sawyer forsvandt. Jeg havde meget svært ved, at forstå hvorfor Reena var så forelsket i Sawyer andet end han vist var rimmelig lækker, for personbeskrivelsen af ham virker som om han virkelig ikke er svigermors eller sine egne forældres drøm. Slutning var jeg heller ikke voldsom vild med, hvorfor må I selv læse og bedømme i bogen.

Temaet gravidteenager/gravid ved et uheld synes jeg er lidt trættende i teenagebøger, da jeg personligt synes det let bliver en moralprædiken om at en abort er det værste der kan ske.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter