0 kommentarer

Judaskysset af Anna Grue

af d. 16. oktober 2008
Info
 
Sideantal

365

Udgivet

2008

ISBN

978-87-567-8462-7

 

En ung computernørd findes myrdet i et haveskur og den midaldrende efterskolelærer Ursula finder sit livs lys i den 20 år yngre Jakob, som forguder hende – eller gør han – og er der forbindelse mellem disse to hændelser.
Hvem er Jacob og hvorfor bliver han forelsket i Ursula, har det noget at gøre med de 7 millioner hun har vundet i lotto og hvordan har han fundet frem til hende.
Dan – i daglig tale den skaldede detektiv – hvis datter går på den efterskole, hvor Ursula underviser, overtaler sin far til at dykke ned i mysterierne og sekunderet af sin ven Flemming, som er ansat i kriminalpolitiet, arbejder han sig ind i sagen og finder ud af, at Jacob har et meget afslappet forhold til, hvilken identitet han optræder under og hvem der hjælper ham under vejs.

”Judaskysset” er andet bind om amatørdetektiven Dan Sommerdahl, men kan sagtens læses uden at have læst første bind “Dybt at falde”. Jeg var ca. 1/3 del inde i bogen, da jeg fik bind et. Jeg valgte så at læse bind et først, da personskildringen i “Judaskysset” er lidt tynd, og synes det gav en lidt bedre indlevelse i person universet, da jeg bagefter fortsatte med “Judaskysset”.

Men ellers en helt igennem god dansk krimi som passer til en efterårsdag i sofaen med teen inden for rækkevidde.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter