0 kommentarer

Ind i en stjerne af Puk Qvortrup

af d. 18. maj 2019
Info
 
Sideantal

208

Udgivet

2019

ISBN

978-87-93661-52-3

Originaltitel

Ind i en stjerne

Udgave

1.

 

Hvad gør man, når man som ung, højgravid kvinde pludselig bliver enke? Hvordan kommer man igennem sorgen, de første forfærdelige dage og siden hverdagen – hvordan begriber man overhovedet, at ens unge, sunde mand er død af et hjertestop? Det fortæller Puk Qvortrup om i den selvbiografiske roman “Ind i en stjerne”.

Dagen skulle ellers være gået med en børnefødselsdag. Puk og Lasses søn Elmer skulle fejres med en kagemand, Puk selv havde bagt. Men midt i kagebagningen kommer et opkald, der ændrer alt. Lasse var faldet om, og var nu indlagt. Og det var alvorligt. Livet vil aldrig igen blive det samme.

Det er en helt igennem hjerteskærende historie Puk Qvortrup fortæller. Velskrevet, så man som læser bliver ulykkelig sammen med hende. Uendelig sørgelig iblandet en lille del håb. Det er dog ikke en let bog at læse. Ikke fordi sproget er svært og utilgængeligt, for det er det på ingen måde, men fordi historien der fortælles er så svær. Og virkelig trist. Jeg var nødt til at lægge den fra mig fra tid til anden – det var for hårdt at være deltager i den verden af sorg Puk Qvortrup tager sin læser med ind i. Alligevel vil jeg klart anbefale andre at læse bogen. For på trods af sit tunge emne er bogen virkelig god til at skildre en svær tid. Den selvbiografiske fortælling går lige i hjertet!

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter