0 kommentarer

I zombiernes skygge – Zombie Splatter Fun Park 1 af Lasse Bo Andersen

af d. 25. februar 2019
Info
 
Sideantal

74

Udgivet

2019

ISBN

978-87-970837-1-0

Udgave

1 udgave

 

I zombiernes skygge, er sidste skud på stammen af zombibøger fra Lasse Bo Andersen, og første bog i Serien Zombie Splatter Fun Park der er en fortsættelse af serierne Zombie Splatter og Zombie Splatter Efterskælv.

Byens nye forlystelsespark skal åbne. Temaet er zombier, med alt lige fra zombiejagt med laserguns, paintball-splaterbane, 5D biograf til zombisnask som indvolde, afrevne fingre og frossen hjernemos … det der i dagligdagen nedre kendes som spagetti, pølser og is. Alex er helt vild for at få fritidsjob i forlystelsesparken, men er svært udfordret ag at hendes mor er en af frontfigurerne i ZNT (Zombier nej tak). Da det endelig lykkes for hende at få jobbet, finder direktøren ud af hvem hun er og tror hun er spion og så går den vilde jagt.

Bogens målgruppe er 10 – 12 år, og med et lix på 24 er den let læselig. Det er den første i serie på 4 og jeg kan anbefale at man læser dem i forlængelse af hinanden, da næste bog starter direkte der hvor den forrige stopper.

Det er god action, og en bog der også er underholdende for voksne,  hvis den bruges som oplæsning. Så endnu en gang, en rigtig god bog af Lasse Bo Andersen.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter