0 kommentarer

Havnen af Peder Vilhelm Sørensen

af d. 6. december 2018
Info
 
Sideantal

244

Udgivet

2017

ISBN

9788771906172

Udgave

1. udgave

 

“Havnen” er en humoristisk fortælling om de tre følgesvende: Bo, Erik og Jens. De er alle 45 år, arbejdsløse og bor på en lille dansk ø. Hver dag mødes de på havnen, hvor de holder øje med færgen. Hvem kommer i land, og hvem går ombord. En dag går Maj i land og det viser sig, at hun er Bos gamle ferieflirt. Samme dag skal øens frisør ud at rejse i 6 måneder, og de tre følgesvende får til opgave at passe hans salon. De vælger at starte butik i forlokalet og frisør i baglokalet

I butikken møder vi nogle af øens personligheder. Jeg blev vild med persongalleriet, da de er rigtig godt beskrevet på en humoristisk måde. Vi møder bla. den tykke Fru Jensen, en af øens spidser. Den storpruttende Thomsen og den unge borgmester der elsker at cykle.

Bo finder ud af, at Maj har en datter der er rodet ud i noget skidt, og derfor tager de på redningsaktion/kidnapning til Hamborg hvor de også møder Jesus.

Jeg fandt dialogerne mellem personerne forvirrende, da det ikke altid var lige til at finde ud af, hvem der sagde hvad.

Bogen beskriver også meget godt hvordan livet er på en lille ø eller i et lille lokalsamfund. Der er fuld af nysgerrighed, sladder og rygter, men også et stort sammenhold både i gode tider og i dårlige.

Bogen er skrevet i et let sprog og bogen var hurtig læst.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter