0 kommentarer

Goyas hund af Lars Kjædegaard

af d. 13. december 2012
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

268

Udgivet

2012

ISBN

978-87-638-2542-9

 

Så er fjerde bind af Lars Kjædegaards krimiserie om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling i Københavns drabsafdeling på gaden.
Bogen fortsætter der hvor ” Den røde labyrint” sluttede, ikke sådan at forstå at det ikke er muligt at læse den som et selvstændigt værk, for det kan man sagtens. Men har man læst Den eøde labyrint, er det som at komme hjem igen

Denne gang starter Lars Kjædegaard med to pallerne handlinger. Dels fortsættelsen med at afdække gangsterens Lothar Zolle’s synderegister. Zolle har været så elskværdig, ved sin død, at efterlade sig en kuvert med initialerne på tre mennesker som kan være brikkerne til løsning af nogle af drabsafdelingens henlagte sager, og samtidig er Anita Hvid taget til Gijón, en lille by i nord Spanien, hvor den verdensberømte danske NewAge-fatter Egil Dahl er fundet brutalt myrdet.
Længe kører sagerne som to paralleller, men på et tidspunkt begynder de at gribe ind i hinanden, da det ene sæt initialer som Thor har modtaget matcher et familiemedlem i Dahl klanen. Dette giver efterforskningen en helt ny drejning, og da mordet trækker blodige spor til Danmark er det hele lige ved at løbe af sporet.

Endnu en spændende og vel skrevet bog om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling, som er svær at lægge fra sig, min nattesøvn blev ikke helt så lang som den burde ….men hvor blev jeg underholdt 😉

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter