0 kommentarer

Fortidens dæmoner af Poul Erik Larsson

af d. 5. februar 2015
Info
 
Sideantal

304

Udgivet

2011

ISBN

978-87-92622-84-6

 

I denne debutroman lærer man efterforskningsteamet omkring Marcus Falck at kende. Det er en broget skare mennesker med forskellig baggrund, familie og menneskesyn.

Bogen handler om et bestialsk kvindemord, hvor morderen smider liget på en galgebakke med en berømt sten på toppen. Meget tæt på en kolonihaveforening og en bondegård, altså med rig lejlighed til at bliver set. Men problemet er at han ikke er blevet set!

Nu venter en efterforskning med stort set ingen beviser, vidner eller anden form for hjælp til politiet

Historien hænger rigtig godt sammen og er skrevet så underholdende at man slet ikke på noget tidspunkt keder sig. Det er en rigtig god pageturner og det lover rigtig godt for de efterfølgende bøger i serien.

Bogen omhandler mange temaer som man støder på i sin hverdag. Utroskab, forelskelse, mord, politiarbejde, børn, usikker fremtid, netdating. Og endnu engang bliver man mindet om hvor lidt vi lægger mærke til hinanden og især folk man ikke kender. Dette er et af de store problemer i denne roman.

Poul Erik Larsson har p.t. skrevet 4 bøger og jeg ser meget frem til de næste 3.

Persongalleriet i bogen er meget troværdigt og man kommer til at holde af, hade eller lide sammen med personerne i handlingen. Den får 4 meget store stjerner ud af 5 mulige.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter