0 kommentarer

Forfølgerne af A. J. Kazinski

af d. 19. maj 2014
Info
 
Sideantal

349

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-1459-4

 

En vejfest ebber ud og folk er ved at bære deres branderter hjem, et par naboer hænger dog stadig ved et bord, med hver deres drømme og alt er roligt lige ind til den ene hiver sin mobiltelefon frem og viser et foto af to mennesker der dyrker sex i et prøverum hos Magasin. Et foto Julie har taget da hun fulgte efter den kvinde som er skyld i at hun fik ødelagt sit ægteskab. Et foto som nu sætter gang i fire forskellige historier om almindelige mennesker der begynder at forfølge personer fra deres fortid.

Vi kender det selv, vi tjekker lige Facebook for at se hvad vennerne laver, det er ret uskyldigt og vennerne har selv delt deres gøren og laden, men her graves i løgne og skandaler dukker ud af mørket, men hvad skal de fire personer bruge deres viden til – hvordan kan de forvalte den….? Efterhånden bliver tingene flettet mere og mere ind i hinanden som et edderkoppespind hvor alle hænger fast.

Det er en skræmmende god krimi Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich (pseudonymet A. J. Kazinski) her har bedrevet, måske en lidt tam beskrivelse af de enkelte personer men meget aktuel, i disse tider hvor alt bliver registeret og gemt elektronisk oplever den virkelige verden også mange flere “forfølgere”.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter