0 kommentarer

Et hjem i Mørke af Katrine Grünfeld

af d. 29. februar 2012
Info
 
Sideantal

136

Udgivet

2012

ISBN

978-87-02-12128-5

 

 

Mos og Pelle flytter fra København til Mørke, hvor Mos har arvet sin fars hus, som han straks går i gang med at få styr på. Mos far har været byens “Don Juan”, og Mos får at vide, at han ligner sin far; noget som Pelle funderer over. Pelle er bymenneske og har svært ved at affinde sig med forholdene i Mørke, og heller ikke de nye kolleger, har hun det godt med. Hun går ind i sit skab – sin hule – når noget går hende på, og da Mos i slutningen af bogen slutter sig til hende i skabet, fornemmer man, at noget epokegørende er sket i deres forhold, som ellers har fået et par skrammer hen ad vejen, men altså ender godt. Som Pelle ganske rigtigt udtrykker det for deres forhold, har hun skullet miste for at finde ud af, hvad der betyder noget.

Bogen handler om parforhold, og de problemer, der kan opstå i den forbindelse, om hemmeligheder, og om menneskers inderste følelser, når alt ikke går helt efter planen. Titlen kan måske tolkes på to måder, både som det faktiske hus i byen Mørke, og som Pelles hus i det mørke skab?
Bogen er skrevet i et let læst sprog, den flyder godt, og indholdet holder læseren fanget. Spændende at følge forfatteren i fremtiden.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter