0 kommentarer

Enegænger – portræt af en prins af Stéphanie Surrugue

af d. 24. oktober 2010
Info
 
Sideantal

382

Udgivet

2010

ISBN

978-87-400-1761-8

 

Alle i dette land har en mening om H.K.H. Prinsgemalen og mange fordomme florerer. Nu er her en god lejlighed til at få manet nogle af dem i jorden og møde den mand som har valgt et liv i skyggen af sin kone.

Gennem samtaler med prins Henrik og de mennesker der er i hans omgangskreds, lige fra familie og venner til erhvervsfolk og ansatte ved hoffet, har Stéphanie Surrugue formået at skabe et fantastisk portræt som viser et helt andet billede af Prinsen end det jeg og de fleste har. Et portræt der tydeliggør de kulturforskelle, der afspejler sig i de holdninger og regelsæt vi som mennesker agerer ud fra. Et portræt af en mand som har kæmpet med det danske sprog som falder ham uendelig svært og som nok er den største barriere for danskernes accept, men også en mand som står ved sine holdninger og som intet fortryder.

En fantastisk smuk bog, meget velformuleret og rig på illustrationer, i et meget læsevenligt tryk, der gør den lækker at sidde med (er lidt for voldsom til at ligge i sengen og hyggelæse). En fornøjelse at læse og giver en del stof til eftertanke.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter