0 kommentarer

En kærlighedshistorie Af Kamilla Hega Holst

af d. 9. juli 2010
Info
 
Sideantal

173

Udgivet

2010

ISBN

978-87-638-1261-0

 

Laura går hjemme med sit lille barn på Nørrebro og prøver at få styr på tilværelsen. Men det kan være svært, når manden ofte er ude og moderen ikke er den fødte babysitter, så Laura forsøger det bedste hun kan med at tackle moderrollen. En rolle hun ikke helt ved, om hun magter.
I lejligheden ovenover bor en ældre mand, og Laura kan tydeligt høre ham gennem det tynde gulv. Han larmer ikke (hvilket Laura selv ofte gør!), men hans dagligliv bliver alligevel kilde til nysgerrighed for Laura. En dag møder hun ham på trappen, og de begynder langsomt at se mere og mere til hinanden. Et varmt venskab opstår på trods af den store aldersforskel, men Laura tumler stadig rundt med en masse problemstillinger, som hun ikke magter at gøre noget ved.

“En kærlighedshistorie” kaldes på bagsiden af bogen for en skæv kærlighedshistorie, og det må man sige passer vældig godt. Laura er et meget komplekst menneske, med mange skeletter i skabet, som man ikke rigtig kan få ud af hende. Og det er synd, for jeg synes ikke helt man lærer Laura at kende. Der kradses kun lidt på overfladen, hendes sande væsen forbliver skjult, men dette gør hende naturligvis ikke mindre kompleks!

Bogen er en fin fortælling om kærlighed til både børn og voksne. Både den altoverskyggende kærlighed, men også den ødelæggende og sårende del, som ofte følger med.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter