0 kommentarer

Eksperiment Eros af Libe R.

af d. 4. september 2016
Info
 
Sideantal

159

Udgivet

2016

ISBN

978-87-7171-169-1

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Denne bog er ret speciel. Den handler om en gut, der kidnapper Aurora. Han er sikker på de to er skabt for hinanden, og at hun helt frivilligt skal og vil føde hans barn. Men Aurora er ikke samarbejdsvillig, for hvem ville egentlig være det, når man er blevet kidnappet?

Vi følger ved siden af Frida. Frida har nogle mærkelige oplevelser og er sikker på, hun er nødt til at tage hjemmefra et stykke tid for at undersøge noget, hun ikke helt ved hvad er. Det leder hende på sporet af ham gutten og Aurora. Men at der er meget mere i det end som så, aner hun intet om, før hun møder Auroras forældre. Det viser sig nemlig at Frida og Aurora burde kende hinanden.

Samtidig er bogen bygget op omkring et eksperiment, der er startet under krigen. Hvor man tester effekten af karmabølger i hele landet. Og efterhånden som der skrues op for mængden, bliver rapporterne mere foruroligende.

Man skal lige ind i det med karmabølgerne, for som udgangspunkt er det ikke den bærende del af bogen, men dog vigtigt at få med. Men der er så god en historie at finde alligevel, at det nogen gange kan virke lidt uoverskueligt, hvad de der rapporter om de bølger skal være der for.

Bogens sider vender sig selv, for man vil gerne vide om Aurora klarer den, og man bliver nysgerrig for, hvad det er for en forbindelse hende og Frida har, selvom man hurtigt regner den ud undervejs.

Vi har at gøre med en spændingsroman som skiller sig meget ud, og derfor vil jeg mene, at man enten kan lide den, eller også kan man ikke. Jeg er i den første kategori. Syntes den er velskrevet og dejlig anderledes.

I mine øjne kan den klart anbefales til alle der elsker en god historie, og som kan lide når en bog ikke er helt logisk, før man har forstået ideen med den.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter