0 kommentarer

Dyret med to rygge af Emily Maguire

af d. 20. oktober 2008
Info
 
Sideantal

341

Udgivet

2007

ISBN

978-87-7604-110-6

Originaltitel

Taming the beast

 

Sarah er en australsk 14-årig pige. Ekstremt flittig og intelligent med en bemærkelsesværdig passion for litteratur. Denne passion deler hun med sin 38-årige engelsklærer Daniel Carr. Men mr. Carr har ikke kun en passion for engelsk litteratur, men også for Sarah. Og han kan ikke holde sig tilbage for hende.

“Mr. Carr lænede sig frem i stolen og lagde hånden på Sarahs skulder, hvorpå han lod den glide ned, indtil den hvilede på et af hendes splinternye uberørte bryster.”

De indleder en, for at sige det mildt, hed affære. Sarah bliver indviet i en verden, hvor grænser brydes og hun bliver hurtigt besat af den nydelse Mr. Carr giver hende. Men Mr. Carr kan ikke blive og hvad gør Sarah så? Hvem kan give hende hvad Mr. Carr plejede at give? Sarahs besættelse er der stadig, og den forsvinder ikke.

“Dyret med to rygge” er en glimrende roman, især fordi den skiller sig så meget ud i forhold til så mange andre romaner. Selv andre erotiske romaner. Samtidig beskriver romanen også hvordan nogle mennesker kan få magt over andre, og hvilke konsekvenser det kan medføre.

Hvis jeg skal give romanen nogen kritik, hvilket jeg jo nok er nødt til eftersom jeg har valgt at vurdere den til 3 stjerner, så vil jeg sige, at man desværre ikke får megen forståelse overfor karaktererne, og til tider er Sarah virkelig en belastende karakter, og man har mest lyst til at sige til hende, at hun skal tage sig sammen. Yderligere påvirker bogen ikke én så følelsesmæssigt.
Men med det sagt så er det en rigtig spændende roman.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter