0 kommentarer

Drengen der ville redde julemanden fra at blive skåret i skiver af Jesper Wung-Sung

af d. 6. december 2018
Info
 
Sideantal

144

Udgivet

2018

ISBN

9788763856270

Originaltitel

Drengen der ville redde julemanden fra at blive skåret i skiver

Udgave

1

 

Hvad gør man når ens au pair er på vej til nordpolen for at skære julemanden i skiver og man har en Conrad Ørevoks som er skolens tyran, som hver dag giver en vasker og man skal spille krybbespil sammen med den dejligste pige på skolen? Nu er det op til Kaj at redde julemanden, julehyggen og sig selv.

Det er igen en genial børnebog fra Jesper Wung-Sung, som ligesom de andre bøger han har skrevet, formår igen at fange både voksne og børn lige fra første side. Det er en virkelig underholdende og lidt utraditionel kalenderbog, som er tilpas uhyggelig og ikke mindst sjov. Den skiller sig ud fra de andre traditionelle kalenderbøger, ved at den ikke er fyldt med små søde nisser og en gemytlig nissefar. Den handler mere om mangfoldighed, savn, kærlighed og frygt. Der er også en del virkelig flotte illustrationer i bogen, som er med til at sætte fantasien i gang. Så hvis man har nogle børn der hjemme, der ikke gider de traditionelle julekalender bøger, er den her et virkelig godt bud.

Det anbefales at man læser den højt for børn fra alderen 9 år, men synes godt at de kan være 7 år, men så kræver det også at man tager sig tid bagefter til at tale om det der er sket i bogen og ikke lader de små ligge alene med deres tanker.

Lån bogen på biblioteket

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter