0 kommentarer

Diego og Dolly af Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt

af d. 8. september 2016
Info
 
Sideantal

61

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4091-0

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

Jo jo en grafisk roman til den korte side, den er nemlig kun på 61 sider, men der bliver alligevel fortalt en masse på så lidt plads.

“Diego og Dolly” er historien om kærlighed, had, fantasi, virkelighed eller mangel på samme. Dolly er en ung og ny tilkommende skuespiller på bare nitten år, som kommer i vanskeligheder under et show. Diego er hendes redningsmand og i hans verden af manglende evne til at kende forskel på fantasi og virkelighed, er han sikker på, at de nu er et par. De er bare nød til at skjule deres kærlighed for omverdenen.

Diegos tilværelse er grå og trist. Dollys er rød og levende. Dollys levende væsen og lysende smil er med til at gøre Diegos hverdag mere farverig, i hvert fald når han fantaserer om hende.

Diego er forelsket, forelsket i Dolly og forelsket i det, som Dolly og Dollys farverige verden gør ved hans grå og triste liv. Men er han nu forelsket, er han ikke mere besat af hende end noget andet?

“Diego og Dolly” handler om den altoverskyggende kærlighed, den kærlighed, som kan få dig til at gøre alt for at få den, du virkelig elsker.

“Diego og Dolly” er holdt i sorte og røde farver, det er tro mod historien og er med til at få den grafiske look frem i den.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter