0 kommentarer

Den perfekte plan af Sidney Sheldon

af d. 5. august 2011
Info
 
Sideantal

344

Udgivet

1998

ISBN

87-623-0070-9

Originaltitel

The best laid plans

 

”The first entry in Lesley Stewarts diary read: “Dear Diary: this morning I met the man I am going to marry”.. It was a simple, optimistic statement with not the slightest portent of the dramatic chain of events that was about to occur.”

Leslie Stewart arbejder på et reklamebureau og en dag kommer Oliver Russel ind for at få hjælp til sin kampagne for at blive guvernør. De to forelsker sig, og Leslie er sikker på, hun har mødt den mand, hun vil giftes med. Hun får – næsten ret i sine formodninger – for få dage før brylluppet bliver Oliver kaldt til et hastemøde i Paris, og her gifter han sig med sin tidligere kæreste – og Leslie står forsmået tilbage.

Forsmåede kvinder kan være farlige, og Leslie arbejder de næste mange år sig op til at eje flere aviser og TV stationer med det mål at knække Oliver, når han når toppen – præsidentembedet, som han stræber efter – og vinder.

Oliver har nogle udenoms-affærer, men er meget varsom med at disse ikke bliver kendt af hverken hans kone eller offentligheden – en dag går det galt, og præsidenten mistænkes for mord på ikke kun én men flere af sine elskerinder. Og så slår Leslie og hendes pressekorps til for at hive tæppet væk under præsidenten.

Ikke stor kunst, men godt håndværk. En rigtig god strandkrimi – mord, kærlighed, intriger – det hele skruet sammen til en god helhed. Jeg følte mig godt underholdt en dag i juli 2011.

Bogen er læst på engelsk.

Lån bogen på bibliotek.dk (dansk udgave)

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter