0 kommentarer

Den dobbelte grav af Benni Bødker

af d. 18. december 2019
Info
 
Sideantal

200

Udgivet

2019

ISBN

978-87-93497-64-1

Originaltitel

Den dobbelte grav

Udgave

1

 

“Den dobbelte grav” består af 13 uhyggelige historier, hvor hver enkel er mere opfindsom og isnende end den anden. Hver historie er hver gang helt ny og spændende, ikke kun årstallet og personerne skifter, men også hvor henne i verden historierne foregår. Hver kapitel har en overkommelig længde, som gør at man kan læse hele kapitlet på en gang. Det er også godt for er man først begyndt at læse, kan man ikke ligge bogen fra sig igen. Især sproget som er så levende og fantasifyldt, gør at man bare må læse videre, man kan næsten mærke kulden og blæsten. Den er skrevet med omtanke, der er så meget fortælling at bogen er spændende at læse fra start til slut, en af den type man vil kunne læse igen.

Den er henvendt til børn/unge, så det er ikke en uhyggelig bog som fra Stephen King eller lignende, men den er alligevel uhyggelig nok, til at man får et lille gys for hver historie man har læst. Det er en bog der vil kunne få mange børn til at læse, fordi den er så levende og ikke mindst uhyggelig.

Bogen er fyldt med virkelig gode illustrationer der kun er med til at undertegne det uhyggelige i bogen. Illustrationerne er lavet af David Mikkelsen, der her får sin debut som bogillustrator. Han har tidligere lavet plakater og pladeomslag. Sammen med sit heavyband Undergang, har han indspillet en sange som er inspireret af “Den Dobbelte Grav,” den kan streames gratis på:

https://undergang.bandcamp.com/album/den-dobbelte-garv

Jeg prøvede at læse bogen, imens musikken brølede i baggrunden og det var da med til at skabe lidt mere uhygge, hvis man er til sådan noget musik.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter