0 kommentarer

Copyman af Steen Harvig

af d. 7. februar 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

240

Udgivet

2014

ISBN

978-87-93196-17-9

 

”Copyman” er en bog der handler om mord og jeg håbede faktisk at den ville være spændende. Men og der er virkelig et stort men. Den er så kedelig.

Den handler om en der efterligner, eller rettere en der genopfører, mordet på J. F. Kennedy, bare ved at dele skuddene ud på flere mennesker.

Den handler om hvordan J. F. Kennedy blev myrdet og om vinklerne på skuddene og om hvordan mordet blev opklaret…

Og så handler den om personerne i bogen.

Politifolk hvoraf den ene har valgt at være på orlov for at bruge sin tid som terapeut, men hurtigt ender tilbage i folden fordi han bliver involveret i disse mord, man frygter nemlig for hans liv.

Sideløbende handler bogen om en gut der er meget psykisk ustabil, efter han i sit virke som læge har oplevet tre tragisk dødsfald. Han har nu brug for hjælp. Ikke så meget med det, men mere med en underlig historie om hans far der måske lever, eller?

Der sker næsten for mange ting på for kort tid og bogen er både langtrukken og rodet.

Jeg mangler en rød tråd igennem bogen og jeg mangler at blive overrasket eller i hvert fald selv få mulighed for at gætte på hvem der står bag de her mord.

Og slutningen hænger ikke særlig godt sammen med resten, for ham der så har gjort det, har egentlig ikke den store grund til det…

Alt i alt en bog som der ikke er noget særligt ved og som endnu engang (mange andre har også gjort forsøget) kommer med svaret på hvad der virkelig skete med J. F. Kennedy.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter