0 kommentarer

Charlie Hotel Oscar Kilo (chok) af Maise Njor

af d. 14. juli 2010
Info
 
Sideantal

226

Udgivet

2010

ISBN

978-87-02-09100-7

 

Charlie Hotel Oscar Kilo (CHOK) er en selvstændig fortsættelse af “Michael Laudrups tænder” fra 2005. Eller fortsættelse er måske så meget sagt. Det eneste de to bøger umiddelbart har tilfælles er, at begge bøger er bygget op over en mailkorrespondance mellem de to forfattere.

I bogen følger vi de to kvindelige forfattere igennem ca. et år. Et år som bliver skelsættende for dem begge. Camilla bliver nemlig mor og Majse og hendes mand er faretruende tæt på en skilsmisse (og bor faktisk i en periode hver for sig). Det er en bog fuld af tanker og følelser og den beskriver på godt og ondt mange af de konflikter som moderne kvinder gennemlever.

Mens “Michael Laudrups tænder” blev til som et eksperiment om at finde ud af, hvor godt man kan lære hinanden at kende ved at skrive sammen, er (CHOK) bogen om, hvor godt man kan lære sig selv at kende.

På trods af at begge forfattere skriver levende, humoristisk og bruger stor selvironi, når bogen desværre aldrig op på højde med “Michael Laudrups tænder”, og jeg blev aldrig rigtig grebet af handlingen. Tværtimod synes jeg, at denne bog er ret ligegyldig og intetsigende – kort sagt en af den slags bøger, som man glemmer så snart man har læst sidste bogstav.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter