0 kommentarer

Bibendum af Niels Lillelund

af d. 28. december 2002
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

269

Udgivet

2007

ISBN

978-87-02-05994-6

 

Nunc est Bibendum – nu skal der drikkes, og drukket bliver der, når man er i selskab med antikvarboghandler og privatdetektiv Erik Andersen. Denne lettere flossede forhenværende kriminalbetjent er kvartalsdranker, og det er just ikke den bedste egenskab, når man skal opklare en forbrydelse indenfor en kreds af vinhandlere og vinanmeldere.
Erik Andersen arbejder sig dog med lige dele stædighed og menneskekundskab igennem sagen eller sagerne for det drejer sig ikke kun om et mord, men også om forsvundne personer mm.

Den succesfulde vinimportør Paul Chambard hyrer Erik Andersen til at undersøge, hvem der sender ham trusselbreve og hvorfor. Ganske kort tid efter inviterer han Erik Andersen med til Frankrig. Opgaven er meget diffus, han skal ikke være livvagt, blot holde lidt øje med alting. Paul Chambard bliver imidlertid dræbt i en trafikulykke, eller blev han myrdet?

Det er den hidtil bedste bog, jeg har læst af Niels Lillelund. Han forstår at skrive en krimi stort set uden vold og blod, men alligevel så spændende, at den er svær at lade ligge, når man først er begyndt på den.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter