0 kommentarer

Agent Engel – Høj bølgegang af Annie Dalton

af d. 23. august 2008
Info
 
Sideantal

187

Udgivet

2007

ISBN

978-87-626-0518-3

Originaltitel

Making waves

 

Kulisserne er sat til et tropisk eventyr for engelagenten Mel, da turen for hende og hendes venner denne gang går til det 17. århundredes Jamaica.

Brice med den temmelig brogede fortid spørger Mel og Lola om de sammen med ham vil tilmelde sig GLORIE prisuddelingen. Måske en anelse for rap i replikken får Mel givet udtryk for, at hun ikke kan se ham som en kandidat. Men, trods de indbyrdes kontroverser, ender det alligevel med at de melder sig og en stor udfordring venter dem, større end de lige regner med.

De tre venner sendes af sted på en frivillig mission til en ukendt tid og destination. De er ikke som de plejer, af sted som usynlige engleagenter, men derimod synlige med hver deres dækidentitet.

Mel når frem lidt senere end de andre og får en slem forskrækkelse, da hun finder frem til sine venner. For hverken Brice eller Lola har nogen erindring, hverken om hvem Mel er, eller endnu værre, hvem de selv er.

Samme stil, samme tone og de samme gentagelser fra tidligere bøger. Bogen er som de andre, sjov og hyggelig, blandet med lidt spænding, men når man har læst en et par af bøgerne i serien, synes jeg det bliver noget ensformigt. Umiddelbart virker det som en serie, der vil fortsætte i det uendelige, og i så fald mener jeg, der snart skal ske en form for udvikling med hovedpersonerne, da jeg ellers spår læserne langsomt falde fra.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter